Wenen Hotels

berlijn hotels
 

Hotels Wenen

Hotels Selectie door Wenenhotels.nl

In Wenen zijn zeer veel hotels te vinden. Een hotel vinden die bij uw behoefte past is een tweede. Iedereen stelt andere eisen. Onderstaande hotels zijn een selectie van de hotels die wij als WenenHotels aanbevelen. Ze zijn bijzonder o.a. vanwege de ligging in Wenen, de geschiedenis van het hotel of de speciale waardering van hotelgasten Indien u ook een of meerdere hotels wilt aanbevelen, kunt u een mail sturen naar info@wenenhotels.nl.

Bijzondere hotels in Wenen

Hotels in Centrum Wenen
Austria Trend Hotel Kahlenberg Onze elegante suites, variërend in grootte van 56m² tot 89m² en voorzien van een aantal technische snufjes, bieden u gegarandeerd een perfect verblijf.

Topkwaliteit styling en de fascinerende helderheid van gematigde elegantie betoveren het oog.
Hotel Kahlenberg
Berlijn appartementenberlijnBerlijn appartementenBerlijn appartementen
DO&CO Hotel Vienna Het DO&CO Hotel Vienna in hartje Wenen beschikt over ruime en luxueuze kamers met uitzicht op de Stephansdom. De kamers zijn van alle gemakken voorzien: van hun moderne inrichting, bijvoorbeeld met flatscreen televisie, tot de mogelijkheid 24 uur per dag te ontbijten. Ons hotel is ideaal gelegen om de stad te bezichtigen. Na een drukke dag kunt u van onze recreatieaanbod gebruikmaken en daarbij ontspannen. Geniet in ons exclusieve restaurant ook van zijn internationale keuken.
doco wenen
appartmenten berlijnappartmenten berlijnappartmenten berlijnappartmenten berlijnappartmenten berlijn
Palais Schwarzenberg

Aanvankelijk lag Palais Schwarzenberg buiten de stadsgrenzen, maar tegenwoordig is het gelegen in de Belvedere wijk. Aangezien een gedeelte van het paleis verbouwd is tot luxe hotel-restaurant is het mogelijk te verblijven in dit historische monument. Palais Schwarzenberg is vanaf 1697 gebouwd door de bekende Oostenrijkse architecten Johann Lukas von Hildebrandt en Johann Bernhard Fischer von Erlach. Het luxehotel is alleen toegankelijk voor gasten en personeel. In een andere vleugel van het paleis is de Zwitserse ambassade gevestigd.

Palais Schwarzenberg
appartmenten berlijnappartmenten berlijnappartmenten berlijnappartmenten berlijnappartmenten berlijn

 

berlijn hotels 4Berlijn hotels 3berlijn hotels 6berlijn hotels 5berlijn hotels 7